Контакти

Пишете ни за всичко, което ви интересува, искате да знаете, бихте ни предложили или ние бихме могли да съдействаме. Ние ще отговорим възможно най-бързо 🙂

Биониа ЕООД

Е-мейл: info@bionia.bg

Тел: +359 884455123

Facebook страница

21 Comments

 1. stefan

  БИРЕНАТА МАЯ СЪДЪРЖА ЛИ НЯКАКВО КОЛИЧЕСТВО ГЛУТЕН ?

  Reply
 2. admin (Post author)

  Здравейте,

  Не, бирената мая НЕ съдържа глутен.

  Reply
 3. Boris

  Здравейте,
  Закупих от вашата бирена мая на люспи и разгледах съдържанието. Според него в продукта не се съдържа Хром, а според всички информационни източници,които предгледах Бирената мая е изключително богата именно на този макронутриент. Бих искал да попитам дали съдържанието върху опаковката е неизчерпателно или в действителност в продукта не се съдържа Храм, и ако е така защо?

  Reply
  1. admin (Post author)

   Здравейте,

   радвам се, че сте се доверили на продукт на Биониа. Да, знаем, че в много интернет източници има информация за високо съдържание на хром в Бирената мая, но за съжаление често се случва написаното там да се препредава и превежда от един първоизточник, който не винаги е достоверен. Мога да ви дам един по-показателен пример с продукт като шипката. Отваряйки всички статии в интернет ще прочетете, че шипката е с изключително високо съдържание на Витамин С. Това важи обаче само за момента, в който шипката е на храста и след откъсването и се консумира в рамките на 2-3 дни. След това с всеки изминал ден, така нареченото рекордно количество витамин С в шипката намалява в следствие на окисляване и други фактори. Данните, които са посочени на опаковките на нашите продукти за съдържание на макро и микро елементи се базират само и единствено на ЛАБОРАТОРНИ ТЕСТОВЕ. Ние не преписваме, както за съжаление други производители правят, от интернет страници, а тестваме всеки продукт и всяка реколта поотделно, за да гарантираме съответствие между опаковка и съдържание. Възможно е някои бирени маи да съдържат високо количество хром, но то най-вероятно ще е допълнително/синтетично добавено.
   Ако имате още въпроси, моля не се колебайте да ни питате.

   Reply
 4. Вероника

  Здравейте! Бих искала да попитам за Вашият продукт Биониа Шипка дали се премахват власинките на 100% от плода, т.к. ме притеснява факта, че може да дразнят стомаха ако не са отстранени. Благодаря предварително за отговора
  Вероника

  Reply
  1. admin (Post author)

   Здравейте,
   Благодаря за интереса към продуктите на Биониа.

   В процеса на обработка власинките от шипките се отстраняват. До момента наши клиенти, както и ние като консуматори не сме имали проблеми от такова естество при приемане на продукта.

   За допълнителни въпроси оставамe на разположение.

   Reply
 5. Бени

  Здравейте, хранителната мая съдържа ли други минерали освен цинк и магнезий? Интересува ме по-точно желязото. Искам да направя избор между бирена и хранителна мая и за момента изборът ми клони към хранителната, заради по-високото съдържание на витамини от групата Б, но пък не е указано съдържанието на желязо, разбира се ако го съдържа. Благодаря предварително!

  Reply
  1. admin (Post author)

   Здравейте,
   Хранителната мая съдържа следните минерали: Натрий, Калций, Желязо, Цинк, Магнезий, Мед. Конкретно съдържанието на желязо в двата продукта е както следва:
   Бирена мая: 7 мг/100г
   Хранителна мая: 4 мг/100г
   Успех 🙂

   Reply
   1. Симеон

    Тоест не съдържа калий?

    Reply
 6. Ели

  Здравейте! Къде в София могат да се намерят вашите продукти?

  Reply
  1. admin (Post author)

   Здравейте,

   продуктите на Биониа могат да бъдат намерени в почти всеки био/здравословен магазин. В магазини Фантастико, Хит, BeFit, Gimel и др. В аптеките на Кауфланд, в аптеки Санита и Ремедиум. Можете да си закупите и директно от нашия онлайн магазин https://www.bionia.bg/porachka/.

   Благодаря Ви за интереса и ако имате нужда от допълнителна информация, не се колебайте да пишете.

   Reply
   1. Ели

    Благодаря ви за отговора!

    Reply
 7. Деси

  Здравейте,

  Можете ли да ми кажете къде точно мога да намеря Граховия Ви протеин (в която и част на София да е?
  Неудобно ми е да поръчвам от онлайн магазина, тъй като пътувам.
  Хранителната и Бирена мая ги вземам от Фантастико, но нямат протеин. Търсих и в аптеките, както е написано в предишния отговор…всички ми вдигат рамене 🙂
  Качеството на маята е повече от отлично и за това искам да мина и на Вашия протеин, но не мога да го открия 🙂

  Reply
  1. admin (Post author)

   Здравейте,
   благодаря за лоялността към продуктите на Биониа! Оценяваме я силно!
   Конкретно граховият протеин можете да го намерите в магазин БиоДарове на ул. Екзарх Йосиф 22 в центъра на София.
   По принцип можем да направим доставка до избран от Вас офис на Еконт или Спиди, така че да си го вземете в удобно за Вас време. При заявка над 20 лв. доставката е за наша сметка.
   Приятен ден

   Reply
 8. Светлана Тонкова

  Здравейте,
  имам магазин за здравословни храни въвъ Варна,Работите ли със склад на едро във Варна за да пазаря от там или трябва директно от вас да вземам и какви са условшята за поръчка

  Reply
  1. admin (Post author)

   Здравейте, изпратихме Ви отговор на е-мейла.

   Reply
 9. Бойка Маринова

  Здравейте, къде в Русе мога да закупя хранителната Ви мая?

  Reply
 10. Нике

  Здравейте,
  Къде мога да закупя хранителна мая Биониа във Варна?
  Благодаря Ви

  Reply
  1. admin (Post author)

   Здравейте,
   може да я намерите в здравословните магазини, както и в аптеките на Кауфланд.
   Хубав ден

   Reply
 11. Петя

  Здравейте, коя от двете ви маи препоръчвате за дете под 2 годинки и какво количество – според килограми или …? Моята дъщеря е на 1.8 сега и е 9 кг – какво количество да дам и коя мая препоръчвате, хем за засливане на апетита, хем за нужните й витамини и минерали.
  Благодаря

  Reply
  1. admin (Post author)

   Здравейте Петя,

   не бихме могли да дадем конкретни препоръки, тъй като става въпрос за много малко дете, чието здравословно състояние не познаваме. Най-добре е да се консултирате с личния ви лекар/педиатър относно дозировка и потребности на детето.
   Това, което ние можем да дадем като насоки е относно вкусовите характеристики на продуктите, както и съдържанието на нутриенти в тях: бирената мая е по-горчива с вкус на бира, но пък се разтваря много лесно в течности (сок, супички и тн.), така че да не се усеща вкуса; хранителната мая е с т.нар. умами вкус и се комбинира с много ястия, но стои малко по-твърда. И двете съдържат целия витамин В комплекс, като хранителната мая е допълнително обогатена с вит. В12. Повече относно разликите между двата продукта ще намерите тук: https://www.bionia.bg/kakva-e-razlikata-mejdu-birena-i-hranitelna-maya/

   Оставаме на разположение за допълнителни уточнения
   Хубав ден

   Reply

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!

БИОНИА вече е и с БИО сертификат !Всички нoви БИО продукти - сред които какао, мака, кокосова захар и протеини, ще намерите тук

 

БИО ПРОДУКТИ