Биониа ПРОТЕИНИ

Биониа предлага широка гама от протеини: био и натурални, от растителни източници, както следва:

Биониа СУРОВ ГРАХОВ ПРОТЕИН

  • Pisum sativum L.е 100% суров натурален грахов протеин от жълт грах на прах. Съдържа 80% белтъчини, 18 аминокиселини – доставя висококачествен лесно усвоим протеин на организма. Балансиран аминокиселинен профил. Високо съдържание на фибри. НЕ съдържа глутен. Веган. Без ГМО. НЕ съдържа вредни и/или токсични субстанции. Без химическа намеса в процеса на производство. Подходящ за деца и възрастни, за подсилване на организма, за спортисти и хора подложени на хранителни режими за редукция на теглото, вегани и вегетарианци. Идеален за приготвяне на домашни протеинови барчета, протеинови шейкове, бисквитки, хрупкави предястия, паста, супи и др. Може да се добави към брашно, топли напитки или шейкове и др.

Биониа БИО ГРАХОВ ПРОТЕИН

  • Pisum sativum L.е органичен грахов протеин от жълт грах на прах. Съдържа 85% лесно усвоими протеини, 18 аминокиселини, 0% захари. НЕ съдържа глутен. БЕЗ алергени. Веган. Жълтият грах (Pisum sativum) е растение от семейство бобови с мек приятен вкус.
  • Действа благоприятно: при специфични диетологични нужди, за оптимално телесно тегло, при силно физическо натоварване и спортисти. Подходящ за деца и възрастни, и за подсилване на организма. Идеален за приготвяне на протеинови барчета и шейкове, хрупкави предястия, може да се добави към брашно, топли напитки и др. Комбинира се добре с ядки, зеленчуци, зърнени храни и др. Не се складира в тялото под формата на мазнина. Произход: суровина от САЩ и Канада, произведено в Китай. Продукт с гарантирано качество. Да се съхранява на сухо и хладно място при стайна температура.

Биониа БИО ЛУПИН ПРОТЕИН

  • 100% био лупин протеин от растението лупина. Съдържа 40% протеини, 35% фибри, мек приятен вкус. БЕЗ ГМО. Веган. Лупината е многогодишно тревисто растение от семейство бобови с мек приятен вкус.
  • Действа благоприятно: при специфични диетологични нужди, при силно физическо натоварване и спортисти. Подходящ за деца и възрастни, и за подсилване на организма. Идеален за приготвяне на протеинови барчета и шейкове, хляб, бисквитки, сурови бонбони и др. Комбинира се добре с ядки, зеленчуци, плодове и др. Оцветява храната в яйчено-жълт цвят. Произход: суровина извън ЕС, произведено в ЕС. Продукт с гарантирано качество. Да се съхранява на сухо и хладно място, при стайна температура.

Биониа БИО КОНОПЕН ПРОТЕИН

  • 100% органичен конопен протеин със сиво-зеленикав цвят. Конопеният протеин е извлечен от семената на растението коноп. Съдържа 50% протеини, 18 аминокиселини, 8% Омега 3 & омега 6, 20% фибри, желязо, магнезий, цинк. БЕЗ консерванти. Веган. БЕЗ алергени.
  • Действа благоприятно: при силно физическо натоварване и спортисти, при периоди на пости и вегански стил на хранене. Подходящ за подсилване на организма. Идеален за приготвяне на протеинови барчета и шейкове, хрупкави предястия, може да се добави към ястия, супи и др. Комбинира се добре с ядки, зеленчуци, зърнени храни и др. Произход: цели конопени семена от Китай и производство в ЕС. Продукт с гарантирано качество. Да се съхранява на сухо и хладно място до 18°C без пряка слънчева светлина.
  • Също както и протеин от леща, соев протеин, оризов протеин и други.

Изпратете ни запитване за цена и количество и ще ви дадем индивидуална оферта възможно най-бързо.

Контакти:

info@bionia.bg

+359 884455123

 

error: Content is protected !!