Как да се храниш пълноценно без да променяш начина си на живот. Тахини барчета и шейкове Номад.

Ставаш сутрин и бързаш за работа. Захващаш се с важните задачи, срещи и ангажименти. След работа тичаш, за да вземеш децата от училище или се срещаш с близките си, пазаруваш и в крайна сметка стигаш до вкъщи.  Не забравяш ли нещо? В цялото това забързано ежедневие, храната сякаш остава на заден план. Нямаш никакво време да се храниш по 5 пъти дневно, а когато усетиш, че прегладняваш, хапваш нещо „на бързо”, често нездравословно.

Иска ли ти се да запазиш динамиката на живота си и в същото време да поддържаш добър хранителен режим?

Искаш ли да се погрижиш за тялото си дори когато имаш огромен списък със задачи и много малко време?

Ако отговорът е ДА, сусамовите тахини барчета и протеиновите шейкове Номад са твоето решение!

Защо сусам? Номад тахини барчета

Сусамовите семена са малки, богати на масло семена, които растат в шушулките на растението Sesamum indicum.  Сусамът има много потенциални ползи за здравето и се използва в народната медицина хиляди години. В днешно време, той има силата да ти помогне да се справиш по-лесно със забързаното ежедневие, защото тахини барчетата Номад осигуряват енергия.

Защо протеини? Номад протеинови шейкове

Защото протеините са градивния елемент на тялото. Протеиновите шейкове Номад могат да бъдат приятна закуска или бързо междинно  „хапване“. Идеални са и за спортуващи, особено след тренировка.

Защо Номад?

Ако си винаги в движение, ако обичаш динамичността на живота си, Номад е точно за теб! Създадени за съвременните номади, които искат да балансират между здравословен и динамичен начин на живот,  тахини барчетата и протеиновите пейкове са твоето спасение през деня.

Бърз и здравословен начин да се заситиш

Сутрин нямаш време да закусиш? Винаги си взимаш нещо „за из път” докато шофираш до работа или пък чакаш градски транспорт?  Замени стандартните, честно нездравословни закуски с Номад. Направени от висококачествени, био продукти, тахини барчетата и протеиновите шейкове ще те заситят и ще ти помогнат да започнеш пълноценно деня си.Номад тахини барчета

Вземи тахини барчета и протеинови шейкове Номад с теб, когато пътуваш или си на поход

Излетите сред природата са твоят начин да релаксираш и да се заредиш с нова енергия и сили. Дългите разходки ти помагат да си починеш. Но знаеш също така, че те могат да бъдат много изтощителни. Ето защо винаги носиш със себе си нещо за хапване. Така лесно можеш да заситиш глада, когато те застигне в гората, парка или на място, на което няма нищо за хапване. Често нещата, които опаковаш са сандвичи, вафли или друг висококалоричен десерт. Те често заемат и много място в чантата или раницата. За разлика от тях, тахини барчетата и протеиновите шейкове Номад са в малки опаковки, леки и удобни за пренасяне. С тяхна помощ ще заситиш бързо глада си по време на излет, и ще можеш да продължиш спокойно разходката си. Освен това, ще получиш доза ценни макро-и микроелементи.Номад протеинови шейкове

Как да включиш Номад в ежедневието си?

Е, вече знаеш какво правят тахини барчетата и протеиновите шейкове НОМАД толкова важен помощник за здравословния начин на живот. Но как да ги включиш в ежедневието си? Много просто! Избери вкуса, който най-много ти допада и поръчай своя НОМАД. Дръж ги на лесно и достъпно място, за да ти бъдат под ръка винаги, когато имаш нужда. Прибери 1-2 в чантата си.  Така:

Произведени по много чиста рецепта без консерванти и оцветители, тахини барчетата и протеиновите шейкове са чудесно решение за теб, ако държиш на качеството на храната си.

Поръчай още сега своя НОМАД и дай на тялото си нещо вкусно и здравословно в забързаното ежедневие.

КЪМ МАГАЗИНА

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!

Статията на БИОНИА Ви харесва?

Абонирайте се за нас сега и ще получaвате всички актуални и полезни материали директно на мейла си. Без спам!!!АБОНИРАЙ СЕ ТУК