За нас

Биониа е ПРОСТО ПРИРОДА!
Толкова е просто. Ние сме природа, както всичко около нас. Осъзнаем ли го, продължаваме напред. Здрави, чисти и щастливи..

Биониа е семейна организация посветена на популяризиране и предизвикване на активен начин на живот – без клишета и общовалидни правила, в търсене на индивидуалния подход за добър живот. Естествени движещи сили са ентусиазмът и желанието ни да споделим личен опит и начин на живот по-близо до природата.

За да не изглеждаме излишно идеалистични и скромни бихме искали да ви представим част от нашите реализирани и в процес на реализация проекти:

  1. Велопоход от София до Бургас през 2013 г. Маршрутът нарекохме „Пътят на Биониа”, т.к. се оказа, че по него изненадващо не са преминавали други велосипедисти, а и това беше нашето „бойно кръщение“ за колоездене за повече от един ден. Пътеписът може да прочетете тук.
  2. Подбор на най-добрите продукти на Европейския пазар, които осигуряват от органичен източник цялата гама от Витамин В комплекс, заедно с минерали, аминокиселини, фибри, бета-глюкан и други екзистенциални съставки, които да са био-усвояеми от човешкия организъм. Такива продукти са Биониа Бирена мая на люспи и Биониа Engevita® Хранителна мая на люспи – със сертификати „без глутен“ и „без ГМО“. Engevita® е запазена марка за качество за цял свят, а Биониа е единственият официален представител за България. Информация за продуктите ще намерите тук и тук.
  3. Велопоход от Лом до Варна през 2014 г., отново носещ името „Пътят на Биониа 2014“. Едно по-голямо изпитание поради по-дългия маршрут и съответно време за изминаване, но пък изпълнено с незабравими моменти и гледки от Северна България. Повече ще намерите тук.
  4. Създаване на линия натурални хранителни продукти Биониа Арония на пердушини и Биониа Шипка на пердушини, които ежедневно допълват храната ни с необходимите витамини А,К,Е,С,Р, минерали, антиоксиданти, пектин и др. Вярваме, че природата е най-добрият производител на всички жизнено важни вещества за човешкия организъм, затова създадохме линията „Произведено от ПРИРОДАТА. За всеки дом“ – продукти с минимална човешка намеса (сушене и пакетиране) без добавяне на синтетични, фармацевтични или други съставки. Продуктите на Биониа могат да бъдат намерени с аптеките, хранителните вериги, както и в малките био-и здравословни магазинчета в страната. Вижте тук и тук.

Многото прочетена литература на няколко езика, начинът на живот който водим, запознаването с множество чужди култури, образованието ни, експериментите, които предприемаме върху себе си, както и убеждението, че знанието и опитът трябва да се споделят ни дават вдъхновението да вървим напред.
Надяваме се, че ще бъдем не само полезни, но и привличащи последователи, с които да се превърнем в посланици на Биониа – ПРОСТО ПРИРОДА.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *