Brewer’s yeast

Лечение на акне с бирена мая

Вижте и приложете тези 5 лесни стъпки за лечение на акне и други проблеми с кожата! Най-старото и ефективно средство за лечение на акне е бирената мая. Издържала теста на годините, доказала свойства си поколения наред, и все още препоръчвана…. (READ MORE)

Brewer's yeast

, , , , ,

Каква е РАЗЛИКАТА между БИРЕНА и ХРАНИТЕЛНА мая?

Един от най-често задаваните въпроси е: каква е разликата между бирената и хранителната мая и коя от двете ще препоръчам? Надявам се с този материал да намерите отговор за себе си, защото всяка си има свои характеристики. 1-ва характеристика: ВКУС… (READ MORE)

Brewer's yeast, Nutritional Yeast

, , , , , ,

Биониа в подкрепа на Българските традиции.

Музиката, традициите, децата, домашният уют и топлина – всичко това е основополагаща част от нашия живот, телесно здраве и вечна душа. Да им се наслаждаваме всеки миг, всеки ден, тук и сега! Link to this post!

Brewer's yeast

,

СПРИ акнето за 30 дни

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло. Тя е един от основните филтри, през които организмът се пречиства. Когато токсините преминават през кожата, се получават възпаления в определени области – лице, гръб, мишници, слабини т.е. там където са най-активни потните… (READ MORE)

Brewer's yeast, Nutrition, Nutritional Yeast

, , , , , , ,

Силна имунна система – какво е това?

Знаете, че за да сме здрави, трябва да подсилваме имунната си система. Знаете ли обаче, какво е имунна система и как работи тя? Имунната система се състои от милиарди клетки, които са организирани в централни и периферни лимфоидни тъкани и… (READ MORE)

Brewer's yeast

, , , , , , , , ,

Витамин B12, бирената мая и здравословното хранене на вегетарианци, вегани, суровоядци и месоядни

Витамин В12 е малко познат витамин необходим на тялото в малки количества. Неговата липса обаче може да доведе до сериозни проблеми със здравето и е „слабото място“ на повечето вегетарианци или вегани, а нерядко дори и на месоядни. Вижте основното… (READ MORE)

Brewer's yeast, Nutrition

, , , , , ,

Биониа Бирена мая и проблемна кожа

Ако търсите ефективно, евтино и доказано средство за лечение на проблемна кожа, просто прочетете това: Бирената мая се използва от години за лечение на нездрава кожа. Ето и конкретните причини тя да помага при проблеми с кожата като акне (младежки… (READ MORE)

Brewer's yeast

, , , , , ,

БИОНИА БИРЕНА МАЯ на люспи и стомашно-чревният тракт

Биониа Бирена мая на люспи оказва благоприятно въздействие върху стомашно-чревния тракт и може да се използва като превантивно средство или помощник при неразположения, защото: БИРЕНИТЕ ДРОЖДИ: Биониа Бирена мая се произвежда от бирени дрожди (100% Saccharomyces cerevisiae), добити само от… (READ MORE)

Brewer's yeast

, , , , , , ,

Биониа Бирена мая на люспи

БИОНИА БИРЕНА МАЯ на люспи Биониа Бирена мая се произвежда от бирени дрожди (100% Saccharomyces cerevisiae), добити само от естествени продукти малц, хмел и вода. Всички продукти са с гарантиран статус „без ГМО“ (без Генно Модифицирани Продукти). Бирените дрожди са… (READ MORE)

Brewer's yeast

, , , , , , , , , , ,