Лечение на акне с бирена мая

Вижте и приложете тези 5 лесни стъпки за лечение на акне и други проблеми с кожата!

Най-старото и ефективно средство за лечение на акне е бирената мая. Издържала теста на годините, доказала свойства си поколения наред, и все още препоръчвана. Това означава само едно – тя действа!

Причините за възникването на проблеми с кожата са много и варират от хормонален дисбаланс до стрес, неправилно хранене и замърсена среда. Методите за лечение на акне, пъпки, екземи и др. са много, но ние сме убедени, че правилното хранене и набавяне на липсващите елементи в тялото са истинското, дългосрочно решение на въпроса. Основните принципи на здравословното хранене споделяме всеки ден с Вас във фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/Bionia, а как лесно и дълготрайно да излекуваме акнето, пъпките, екземата или други проблеми с кожата и косата, ще разберете сега:

Какво ДА правим:

  • Изчистете организма си от токсините, като приемате повече зеленчуци и плодове за сметка на мазнини (месо) и въглехидрати (тестени храни, захар).
  • Приемайте по 2-3 с.л./дневно бирена мая на люспи. Така ще помогнете на тялото да си набави необходимите за лечението витамини и минерали – най-вече Витамин В комплекс и минералите цинк, мед и желязо. Всички те се съдържат в Биониа Бирена мая в натурална форма и естествена, природна пропорция, така че да бъдат усвоени от организма.
  • Намалете (или дори спрете за 2-3 седмици) приемът на мляко и млечни продукти – те са слузообразуваща храна и спомагат за образуването на гнойни пъпки и черни точки.
  • Пийте вода и почиствайте редовно кожата с вода. Чрез кожата тялото изхвърля токсините, затова редовното измиване с вода е от решаващо значение.
  • Тичайте. Най-добрият крем за кожата е изпотяването чрез тичане и скачане.Поради вибрациите те създават условия за клетъчно изчистване и съответно за разнасяне и евакуиране на застойната лимфа, която е наситена с отрови.

Какво да НЕ правим:

Bionia i pupkite 3

 

  • НИКОГА, НИКОГА НЕ пипайте пъпките и не се опитвайте да ги изстискате, колкото и да ви дразнят!!! Когато тялото само ги изхвърли, а това неминуемо се случва, то успява да затвори каналчето, така че да предотврати появата на същото възпление (пъпка) на същото място. В случай на намеса от ваша страна (изстискване, чоплене и др.) пъпката ще се появява отново и отново, а тялото ще става все по-лениво и ще му е все по-трудно да предотврати повторна поява.
  • Избягвайте продукти запушващи порите. Вярно е, че лице покрито с акне не е от най-красивите неща на света, но прикриването с голямо количество грим няма да спомогне за дългосрочното справяне с пъпките.

Видимите резултати при редовно пиене на бирена мая са изчистване и повишаване еластичността на кожата, както и здрави коса и нокти и могат да се очакват три-четири седмици след началото на приема. Това, което няма да видите, но ще усетите е тяло с повече енергия и тонус, възстановено и пречистено от токсини.

Вътрешният прием на бирена мая може да се комбинира с външни маски.  Биониа Бирена мая е ценна съставка в приготвянето на домашна, прясна козметика. Кремове и маски за лице приготвяни веднъж седмично ще почистят кожата, ще помогнат за заздравяването на нежелани кожни проблеми, ще наситят с кислород клетките и ще поддържат кожата Ви в прекрасна форма. С бирените дрожди в комбинация с мед, зехтин, лимон и др. можете много бързо, лесно и евтино да приготвите маска за лице, балсам за коса или да подхраните ноктите. Рецепти с бирена мая ще намерите тук.

ВАЖНО: Търсете Биониа Бирена мая на люспи, защото хапчетата съдържат слепители и пълнители, които намаляват ефективността, дразнят лигавицата на стомаха и могат да предизвикат алергии.

Биониа Бирена мая можете да купите от тук ПОРЪЧАЙ . При заявка над 20 лв. доставката е безплатна до най-близкия до вас офис на Еконт.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *